Waarom MetaSleep®?

Complete formule

MetaSleep® bevat een complete formule ter bevordering van een gezonde nachtrust. Het bevat niet alleen plantenextracten (valeriaan, citroenmelisse, passiebloem en L-theanine uit groene thee), maar ook magnesium, B-vitamines en laaggedoseerd melatonine.

MetaSleep® bevat plantenextracten met de hoogste actieve concentratie. Een dosis van 350 mg plantenextracten per tablet is hierdoor voldoende om effect te hebben. Valeriaan, passiebloem en citroenmelisse hebben een bewezen werking.

De toegevoegde magnesiumvormen in MetaSleep® zijn magnesiumglycerofosfaat en -bisglycinaat; vormen die goed opneembaar zijn en goed verdragen worden in maag en darm. Bovendien worden beide magnesiumvormen in een verschillend deel van de dunne darm opgenomen in het lichaam voor een  gespreide opname gedurende de nacht.

De vitamines B6, B12 en folaat (metafolin®) dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. Het zijn telkens de actieve vormen van B-vitamines. Deze zijn direct beschikbaar voor werking in het lichaam zonder dat ze omgezet hoeven  te worden.

Metafolin® is een geregistreerd merk van Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland

Eenvoudig in gebruik

Aanbevolen gebruik is 1 tablet een halfuur voor het slapengaan in te nemen.

Geen afhankelijkheid

In tegenstelling tot bepaalde klassieke slaapmiddelen, treedt bij MetaSleep® geen afhankelijkheid op.

Disclaimer

Auteursrecht en recht van de producent van een databank
Deze site is zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd, als een databank waarop Metagenics de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Metagenics. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis recht die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Merken en handelsnamen
De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Metagenics, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Metagenics.

Aansprakelijkheid voor de inhoud
Metagenics besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Metagenics kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Metagenics kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Metagenics kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.
MetaSleep® is een product van

NIEUW: Bekijk de tv-spot
Sluiten Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer