Wat is MetaSleep®?

MetaSleep® bevat een complete formule van plantenextracten2 (o.a. valeriaan en citroenmelisse), magnesium, B-vitamines en melatonine1, om in slaap vallen1 én doorslapen2 te bevorderen. 


Lees meer over MetaSleep®

Wat is een gezonde nachtrust?

Een gezonde slaap is essentieel voor een goede gezondheid. Vele factoren kunnen echter de slaap verstoren, zoals stress, te laat opblijven, sporten, het gebruik van bepaalde geneesmiddelen, relatieconflicten, werken of het gebruik van pc of tablet net voor het slapengaan.
Lees meer over een gezonde nachtrust

faq logo Veelgestelde vragen

  • Heel wat mensen ervaren op een bepaald moment in hun leven dat ze slecht slapen. Meestal is dit een tijdelijk gegeven dat gerelateerd is aan stress of andere factoren. Maar wanneer slecht slapen een veel voorkomend probleem wordt en de alledaagse activiteiten belemmert, dan heb je misschien wel een slaapstoornis. Een slaapstoornis veroorzaakt meer dan enkel vermoeidheid overdag. Het gebrek aan een gezonde slaap kan een negatieve invloed hebben op jouw energie, emotionele balans en gezondheid.
  • Kun je niet slapen ongeacht hoe moe je bent? Of word je ’s nachts wakker en kun je dan niet meer slapen? Niet kunnen slapen is een veel voorkomend probleem dat na een tijdje zijn tol eist op jouw energie, stemming, gezondheid en je alledaags functioneren. Wanneer zich dat vaak voordoet kunnen andere gezondheidsproblemen zich gaan manifesteren.
  • MetaSleep® bevat de 2 best opneembare vormen van magnesium, namelijk magnesiumglycerofosfaat, die opgenomen wordt in het eerste deel van de dunne darm, en magnesiumbisglycinaat, die opgenomen wordt in het tweede deel van de dunne darm. Hierdoor wordt magnesium gespreid over de nacht door het lichaam opgenomen.
  • MetaSleep® bevat extracten van de planten valeriaan en citroenmelisse. De extracten die gebruikt worden staan bekend voor hun werking in het bevorderen bij het in slaap vallen. 

Disclaimer

Auteursrecht en recht van de producent van een databank
Deze site is zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd, als een databank waarop Metagenics de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Metagenics. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis recht die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Merken en handelsnamen
De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Metagenics, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Metagenics.

Aansprakelijkheid voor de inhoud
Metagenics besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Metagenics kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Metagenics kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Metagenics kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.
MetaSleep® is een product van

NIEUW: Bekijk de tv-spot
Sluiten Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer