Waarom worden 2 soorten magnesiumzout in MetaSleep® gebruikt?

MetaSleep® bevat de 2 best opneembare vormen van magnesium, namelijk magnesiumglycerofosfaat, die opgenomen wordt in het eerste deel van de dunne darm,  en magnesiumbisglycinaat, die opgenomen wordt in het tweede deel van de dunne darm. Hierdoor wordt magnesium gespreid over de nacht door het lichaam opgenomen.

Magnesiumglycerofosfaat is een magnesiumzout dat uitstekend wordt opgenomen door maag en darmen. Dit in tegenstelling tot andere magnesiumvormen die vaak klachten of darm- en verteringsstoornissen opleveren. Om deze reden wordt in MetaSleep® magnesiumglycerofosfaat gebruikt.

Magnesiumbisglycinaat is een magnesiumvorm dat gebonden is aan het aminozuur glycine. Hierdoor wordt magnesiumbisglycinaat zeer gemakkelijk opgenomen door het lichaam. Om hetzelfde effect te bereiken dien je 4 keer dezelfde hoeveelheid magnesiumcitraat in te nemen. Daarnaast geldt dat om magnesiumbisglycinaat te absorberen het lichaam geen maagzuur nodig heeft. Hierdoor wordt deze vorm van magnesium beter opgenomen bij personen die maagzuurremmers nemen of bij oudere personen die van nature minder maagzuur aanmaken.

Dus om een gespreide opname te krijgen, de opname te verbeteren en eventuele ongemakken te minimaliseren, worden in MetaSleep® juist deze twee soorten magnesiumzout gebruikt.

Disclaimer

Auteursrecht en recht van de producent van een databank
Deze site is zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd, als een databank waarop Metagenics de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Metagenics. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis recht die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Merken en handelsnamen
De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Metagenics, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Metagenics.

Aansprakelijkheid voor de inhoud
Metagenics besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Metagenics kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Metagenics kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Metagenics kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.
MetaSleep® is een product van

NIEUW: Bekijk de tv-spot
Sluiten Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer